À la carte

VOORGERECHTEN – ENTRÉES
Halve zeekreeft met sla-garnituur “Belle vue” (2 p.) p.p. 32,00
Le demi homard en “Belle vue” (2 p.)
Hollandse nieuwe “Maatjes” 18,75
Le hareng vierge d’ Hollande
“Carpaccio” van rundsfilet met gemengde sla en pecorino 18,75
Le “Carpaccio” de boeuf garni de salade mêlée
In de oven gegratineerde scampi’s “Thermidor” 22,75
Les scampis “Thermidor”
Duo van gebakken ganzenlever en huisbereide terrine 25,00
Ensemble de foie d’oie sauté et terrine faite à la maison
Gebakken ganzenlever met karamelappeltjes 26,00
Les tranches de foie d’oie sautées aux pommes caramélisées
SOEPEN – SOUPES
Consommé met tuingroenten 10,00
Le consommé Jardinière
Huisbereide kreeftenroomsoep 14,00
La bisque de homard préparée à la maison
HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX
Gepocheerde grietfilet in preisaus 31,50
Le filet de barbue poché aux poireaux
Gepocheerde tongfilets “Dugléré” 32,00
Les filets de sole pochés “Dugléré”
Gebraden ossenhaas in een keur van groenten, met pepersaus 33,75
Le tournedos à la bouquetière, sauce au poivre
Gebraden rundsribstuk Belgisch wit-blauw p.p. 31,00
met groenten en bearnaisesaus (min. 2 pers.)
L’ entrecôte blanc-bleu-belge à la bouquetière,
sauce béarnaise (min. 2 pers.)
Gebraden lamszadel met seizoengroenten (min. 2 pers.) p.p. 34,50
La selle d’agneau garnie aux légumes de saison (min. 2 pers.)
Versneden kwartels met witte druiven 23,75
Les cailles aux raisins blancs
Dienst en BTW inbegrepen – Service et TVA compris