À la carte

VOORGERECHTEN – ENTRÉES

Zes oesters Brise Miche
Les six creuses Brise Miche
19,75

In de oven gegratineerde scampi’s “Thermidor”
Les scampis “Thermidor”
22,75

Gepocheerd ei in gerookte zalm met Royal Belgian Caviar
L’oeuf poché “Moscovite”, au Caviar Royal Belge
32,75

“Carpaccio” van rundsfilet met gemengde sla en pecorino
Le “Carpaccio” de boeuf garni de salade mêlée
18,75

Duo van gebakken ganzenlever en huisbereide terrine
Ensemble de foie d’oie sauté et terrine faite à la maison
26,00

Gebakken ganzenlever met karamelappeltjes
Les tranches de foie d’oie sautées aux pommes caramélisées
27,00

SOEPEN – SOUPES

Lichtgebonden erwtensoep
Le potage Saint-Germain
10,00

Huisbereide kreeftenroomsoep
La bisque de homard préparée à la maison
14,00

HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX

Gepocheerde grietfilet in preisaus
Le filet de barbue poché aux poireaux
31,50

Gepocheerde tongfilets “Dugléré”
Les filets de sole pochés “Dugléré”
32,00

Gebraden ossenhaas in een keur van groenten, met pepersaus
Le tournedos à la bouquetière, sauce au poivre
33,75

Krokant gebakken kalfszwezerik in Sherrysaus “Gismonda”
Les ris de veau “Gismonda”
37,00

Hertenkalffilet in room- en wildsaus met peren en vossenbessen
Les noisettes de faon “Grand Veneur”
33,00

Versneden kwartels met witte druiven
Les cailles aux raisins blancs
23,75

Dienst en BTW inbegrepen – Service et TVA compris