À la carte

VOORGERECHTEN – ENTRÉES
Zes oesters Brise Miche 19,75
Les six creuses Brise Miche
In de oven gegratineerde scampi’s “Thermidor” 22,75
Les scampis “Thermidor”
Gepocheerd ei in gerookte zalm met Royal Belgian Caviar 32,75
L’oeuf poché “Moscovite”, au Caviar Royal Belge
“Carpaccio” van rundsfilet met gemengde sla en pecorino 18,75
Le “Carpaccio” de boeuf garni de salade mêlée
Duo van gebakken ganzenlever en huisbereide terrine 25,00
Ensemble de foie d’oie sauté et terrine faite à la maison
Gebakken ganzenlever met karamelappeltjes 26,00
Les tranches de foie d’oie sautées aux pommes caramélisées
SOEPEN – SOUPES
Lichtgebonden erwtensoep 10,00
Le potage Saint-Germain
Huisbereide kreeftenroomsoep 14,00
La bisque de homard préparée à la maison
HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX
Gepocheerde grietfilet in preisaus 31,50
Le filet de barbue poché aux poireaux
Gepocheerde tongfilets “Dugléré” 32,00
Les filets de sole pochés “Dugléré”
Gebraden ossenhaas in een keur van groenten, met pepersaus 33,75
Le tournedos à la bouquetière, sauce au poivre
Gebraden fazant in roomsaus met witlof (2 pers.) p.p. 27,25
Le suprême de faisan à la crème, aux endives (2 pers.)
Hazenrug in room- en wildsaus met appeltjes en vossenbessen (2 pers.) p.p. 33,75
Le râble de lièvre “Arlequin” aux pommes et compôte d’airelles (2 pers.)
Hertenkalffilet in room- en wildsaus met peren en vossenbessen 33,00
Les noisettes de faon “Grand Veneur”
Versneden kwartels met witte druiven 23,75
Les cailles aux raisins blancs
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