À la carte

VOORGERECHTEN – ENTRÉES
Halve zeekreeft met sla-garnituur “Belle vue” (2 p.) p.p. 32,00
Le demi homard en “Belle vue” (2 p.)
Hollandse nieuwe « Maatjes » 18,75
Le hareng vierge d’ Hollande
« Carpaccio » van rundsfilet met gemengde sla en pecorino 18,75
Le « Carpaccio » de boeuf garni de salade mêlée
In de oven gegratineerde scampi’s « Thermidor » 22,75
Les scampis « Thermidor »
Duo van gebakken ganzenlever en huisbereide terrine 25,00
Ensemble de foie d’oie sauté et terrine faite à la maison
Gebakken ganzenlever met karamelappeltjes 26,00
Les tranches de foie d’oie sautées aux pommes caramélisées
SOEPEN – SOUPES
Consommé met tuingroenten 10,00
Le consommé Jardinière
Huisbereide kreeftenroomsoep 14,00
La bisque de homard préparée à la maison
HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX
Gepocheerde grietfilet in preisaus 31,50
Le filet de barbue poché aux poireaux
Gepocheerde tongfilets « Dugléré » 32,00
Les filets de sole pochés « Dugléré »
Gebraden ossenhaas in een keur van groenten, met pepersaus 33,75
Le tournedos à la bouquetière, sauce au poivre
Gebraden rundsribstuk Belgisch wit-blauw p.p. 31,00
met groenten en bearnaisesaus (min. 2 pers.)
L’ entrecôte blanc-bleu-belge à la bouquetière,
sauce béarnaise (min. 2 pers.)
Gebraden lamszadel met seizoengroenten (min. 2 pers.) p.p. 34,50
La selle d’agneau garnie aux légumes de saison (min. 2 pers.)
Versneden kwartels met witte druiven 23,75
Les cailles aux raisins blancs
Dienst en BTW inbegrepen – Service et TVA compris