À la carte

VOORGERECHTEN – ENTRÉES

Zes oesters Brise Miche
Les six creuses Brise Miche
19,75

In de oven gegratineerde scampi’s « Thermidor »
Les scampis « Thermidor »
22,75

Gepocheerd ei in gerookte zalm met Royal Belgian Caviar
L’oeuf poché « Moscovite », au Caviar Royal Belge
32,75

« Carpaccio » van rundsfilet met gemengde sla en pecorino
Le « Carpaccio » de boeuf garni de salade mêlée
18,75

Duo van gebakken ganzenlever en huisbereide terrine
Ensemble de foie d’oie sauté et terrine faite à la maison
26,00

Gebakken ganzenlever met karamelappeltjes
Les tranches de foie d’oie sautées aux pommes caramélisées
27,00

SOEPEN – SOUPES

Lichtgebonden erwtensoep
Le potage Saint-Germain
10,00

Huisbereide kreeftenroomsoep
La bisque de homard préparée à la maison
14,00

HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX

Gepocheerde grietfilet in preisaus
Le filet de barbue poché aux poireaux
31,50

Gepocheerde tongfilets « Dugléré »
Les filets de sole pochés « Dugléré »
32,00

Gebraden ossenhaas in een keur van groenten, met pepersaus
Le tournedos à la bouquetière, sauce au poivre
33,75

Krokant gebakken kalfszwezerik in Sherrysaus « Gismonda »
Les ris de veau « Gismonda »
37,00

Dungesneden eendeborstfilet in sinaasappelsaus “Bigarade”
L’émincé de magret de canard à l’orange
26,50

Versneden kwartels met witte druiven
Les cailles aux raisins blancs
23,75

Dienst en BTW inbegrepen – Service et TVA compris

Indien u een allergie heeft kan u dit met ons bespreken. In de mate van het mogelijke zullen
wij hiermee rekening houden. Onze recepten zouden wel gewijzigd kunnen zijn.