Menu’s

Gastronomisch menu
Menu gastronomique
 
Zacht gerookte zalm met een salade van zeevruchten
Le saumon fumé aux fruits de mer
 
of / ou
 
Drie bereidingen van ganzenlever: terrine – gebakken – crème brûlée
Trois préparations de foie d’oie: terrine – sauté – crème brûlée
 
 
Kort gebakken sint-jacobsvruchten op een bedje van eryngii en prei
Les noix de coquilles Saint-Jacques sur un lit d’eryngii et poireaux
 
 
Sorbet van passievruchten
Le sorbet aux fruits de la passion
 
 
Hertenkalffilet in room- en wildsaus met peren en vossenbessen
Les noisettes de faon “Grand Veneur”
 
 
Vanillewafeltje met Hoogstraatse aardbeien en roomijs
La gaufre à la vanille, fraises de Hoogstraten et crème glacée
 
 
Mokka – Versnaperingen
Le Moka – Les Mignardises
 
 
Prijs menu: 72,00 euro – dienst en BTW inbegrepen
Prix du menu: 72,00 euro – service et TVA compris.
 
Lunch menu
 
Maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag – Lundi, jeudi, vendredi, samedi
Uitgezonderd feestdagen – Sauf les jours fériés
 
Voorgerecht, sorbet, hoofdgerecht, dessert of mokka (volgens marktaanbod): € 50,00
Entrée, sorbet, plat principal, dessert ou moka (selon l’offre du marché): € 50,00
 
Met twee glazen wijn en water   € 60,00   Avec deux verres de vin et de l’eau
 
U wordt vriendelijk verzocht het menu te bestellen voor het volledige gezelschap
Vous êtes prié de commander le même menu par table.
 
Dienst en BTW inbegrepen – Service et TVA compris