À la carte

VOORGERECHTEN – ENTRÉES    
     
Zacht gerookte zalm met een salade van zeevruchten   24,75
Le saumon fumé doux et salade de fruits de mer    
     
In de oven gegratineerde scampi’s “Thermidor”   22,75
Les scampis “Thermidor”    
     
Gepocheerd ei in gerookte zalm met Royale Belgian Caviar   33,75
L’ oeuf poché Moscovite, Royale Belgian Caviar    
     
Kort gebakken Sint-Jacobsvruchten met asperges en mousselinesaus   26,75
Les noix de coquilles Saint-Jacques, asperges blancs, sauce mousseline    
     
Duo van gebakken ganzenlever en huisbereide terrine   27,75
Ensemble de foie d’oie sauté et terrine faite à la maison    
     
Gebakken ganzenlever met karamelappeltjes   28,75
Les tranches de foie d’oie sautées aux pommes caramélisées    
     
Licht gebonden aspergeroomsoep   12,00
Le velouté d’ asperges    
     
Huisbereide kreeftenroomsoep   15,00
La bisque de homard préparée à la maison    
     
     
HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX    
     
Gepocheerde Noorse Skrei in preisaus   29,00
Le cabillaud de Norvège poché aux poireaux    
     
Gepocheerde tongfilets “Dugléré”   33,00
Les filets de sole pochés “Dugléré”    
     
Ossenhaas in een keur van groenten, met pepersaus   34,25
Le tournedos à la bouquetière, sauce au poivre    
     
Gebakken kalfszwezeriken in Cognac – ganzenleversaus   41,00
Les ris de veau à la Périgourdine    
     
Lamskoteletjes in een keur van groenten   33,25
Les côtelettes d’agneau à la bouquetière    
     
Gebraden lamszadel met seizoengroenten (min. 2 pers.) p.p. 34,50
La selle d’agneau garnie aux légumes de saison (min. 2 pers.)    
     
Versneden kwartels met witte druiven   24,75
Les cailles aux raisins blancs    
     
Dienst en BTW inbegrepen – Service et TVA compris    
     
Indien u een allergie heeft kan u dit met ons bespreken. In de mate van het mogelijke zullen wij hiermee rekening houden.
Onze recepten zouden wel gewijzigd kunnen zijn.