À la carte

VOORGERECHTEN – ENTRÉES
In de oven gegratineerde scampi’s “Thermidor”22,75
Les scampis “Thermidor”
Asperges met lauwe zalm en mousselinesaus24,00
Les asperges au saumon, sauce mousseline
“Carpaccio” van rundsfilet met gemengde sla en pecorino18,75
Le “Carpaccio” de boeuf garni de salade mêlée
Duo van gebakken ganzenlever en huisbereide terrine27,00
Ensemble de foie d’oie sauté et terrine faite à la maison
Gebakken ganzenlever met karamelappeltjes28,00
Les tranches de foie d’oie sautées aux pommes caramélisées
SOEPEN – SOUPES
Lichtgebonden aspergeroomsoep12,00
Le velouté d’ asperges
Huisbereide kreeftenroomsoep15,00
La bisque de homard préparée à la maison
HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX
Gepocheerde kabeljauw in preisaus29,00
Le cabillaud poché aux poireaux
Gepocheerde tongfilets “Dugléré”32,00
Les filets de sole pochés “Dugléré”
Gebraden ossenhaas in een keur van groenten, met pepersaus34,25
Le tournedos à la bouquetière, sauce au poivre
Gebakken kalfszwezeriken in Cognac – ganzenleversaus41,00
Les ris de veau à la Périgourdine
Versneden kwartels met witte druiven23,75
Les cailles aux raisins blancs
Gebraden lamszadel met seizoengroenten (min. 2 pers.)p.p.34,50
La selle d’agneau garnie aux légumes de saison (min. 2 pers.)
Dienst en BTW inbegrepen – Service et TVA compris
    Indien u een allergie heeft kan u dit met ons bespreken. In de mate van het mogelijke zullen
             wij hiermee rekening houden. Onze recepten zouden wel gewijzigd kunnen zijn.