À la carte

Wij verwennen U graag met ons afhaalmenu.

Restaurant Noordland brengt klassieke gastronomie naar U thuis!

Voor het bestellen van het Afhaalmenu à la carte dient u uw bestelling door te geven voor de dinsdag van het komende weekend 17h00. (enkel vrijdag, zaterdag en zondag verkrijgbaar)

Voor het vijfgangen-menu kunt u uw bestelling doorgeven tot vrijdag 11h00 voor vrijdag/zaterdag/zondag of tot zaterdag 11h00 voor zaterdag/zondag.

 

Bekijk ook zeker ons Valentijnmenu!

U kunt deze bestellen tot en met 9 februari.

 

 

   
     
VOORGERECHTEN     
     
Platte oesters   32
uit de Oosterschelde    
     
     
Venkel   11
soepje van venkel met gerookte paling    
     
     
Kalfszwezerik   26
spinazie – saus Ivoire    
     
     
Kreeft   28
halve kreeft – Thermidor    
     
     
Ganzenlever   29
gebakken ganzenlever – appel – calvados    
     
     
Grijze garnaal   19
huisbereide kroket “comme il faut”    
     
     
Franse coquilles   29
pastinaak – boschampignons    
     
     
HOOFDGERECHTEN     
     
Rog    
kappers – graanmosterd   34
     
     
Grietbot   36
schorseneren – beurre blanc    
     
     
Zeetong   42
gepocheerde tong met prei en garnaaltjes    
     
     
Hertenkalf   36
wintergroenten – dauphines    
     
     
Belgische zesrib   33
béarnaise – coleslaw    
     
     
Hazenrug “Polder”   74    2p
Arlequin – rode kool    
     
     
Fazantenhaan   64   2p
Brabançonne – verse kroketjes    
     
     
Wij koken graag “à la carte” voor U en uw gezelschap.