À la carte

VOORGERECHTEN – ENTRÉES
Zacht gerookte zalm met een salade van zeevruchten24,75
Le saumon fumé doux et salade de fruits de mer
In de oven gegratineerde scampi’s “Thermidor”22,75
Les scampis “Thermidor”
Gepocheerd ei in gerookte zalm met Royale Belgian Caviar33,75
L’ oeuf poché Moscovite, Royale Belgian Caviar
“Carpaccio” van rundsfilet met gemengde sla en pecorino18,75
Le “Carpaccio” de boeuf garni de salade mêlée
Duo van gebakken ganzenlever en huisbereide terrine27,00
Ensemble de foie d’oie sauté et terrine faite à la maison
Gebakken ganzenlever met karamelappeltjes28,00
Les tranches de foie d’oie sautées aux pommes caramélisées
SOEPEN – SOUPES
Heldere consommé met tuingroenten12,00
Le consommé Jardinière
Huisbereide kreeftenroomsoep15,00
La bisque de homard préparée à la maison
HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX
Gepocheerde Noorse Skrei in preisaus29,00
Le cabillaud de Norvège poché aux poireaux
Gepocheerde tongfilets “Dugléré”33,00
Les filets de sole pochés “Dugléré”
Ossenhaas in een keur van groenten, met pepersaus34,25
Le tournedos à la bouquetière, sauce au poivre
Kalfszwezeriken in Sherrysaus “Gismonda”39,00
Les ris de veau “Gismonda”
Versneden kwartels met witte druiven24,75
Les cailles aux raisins blancs
Dienst en BTW inbegrepen – Service et TVA compris
Indien u een allergie heeft kan u dit met ons bespreken. In de mate van het mogelijke zullen
wij hiermee rekening houden. Onze recepten zouden wel gewijzigd kunnen zijn.