À la carte

VOORGERECHTEN – ENTRÉES
Zacht gerookte zalm met een salade van zeevruchten 24,75
Le saumon fumé doux et salade de fruits de mer
In de oven gegratineerde scampi’s “Thermidor” 22,75
Les scampis “Thermidor”
Kort gebakken Sint-Jacobsvruchten op een bedje van eryngii en prei 24,25
Les noix de coquilles Saint-Jacques sur un lit d’ eryngii et poireaux
“Carpaccio” van rundsfilet met gemengde sla en pecorino 18,75
Le “Carpaccio” de boeuf garni de salade mêlée
Duo van gebakken ganzenlever en huisbereide terrine 27,00
Ensemble de foie d’oie sauté et terrine faite à la maison
Gebakken ganzenlever met karamelappeltjes 28,00
Les tranches de foie d’oie sautées aux pommes caramélisées
Lichtgebonden erwtensoep 11,00
Le potage Saint-Germain
Huisbereide kreeftenroomsoep 15,00
La bisque de homard préparée à la maison
HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX
Gepocheerde grietfilet in preisaus 29,75
Le filet de barbue poché aux poireaux
Gepocheerde tongfilets “Dugléré” 34,00
Les filets de sole pochés “Dugléré”
Gebraden ossenhaas in een keur van groenten, met pepersaus 34,25
Le tournedos à la bouquetière, sauce au poivre
Gebraden fazant in roomsaus met witlof (2 pers.) p.p. 28,25
Le suprême de faisan à la crème, aux endives (2 pers.)
Hazenrug in room- en wildsaus met appeltjes en vossenbessen (2 pers.) p.p. 34,50
Le râble de lièvre “Arlequin” aux pommes et compôte d’airelles (2 pers.)
Hertenkalffilet in room- en wildsaus met peren en vossenbessen 34,00
Les noisettes de faon “Grand Veneur”
Versneden kwartels met witte druiven 23,75
Les cailles aux raisins blancs
Dienst en BTW inbegrepen – Service et TVA compris
Indien u een allergie heeft kan u dit met ons bespreken. In de mate van het mogelijke zullen
  wij hiermee rekening houden. Onze recepten zouden wel gewijzigd kunnen zijn.