À la carte

VOORGERECHTEN – ENTRÉES
Kleine zeekreeft met sla-garnituur “Belle Vue” (500 gr.) 33,00
Le petit homard en Belle Vue (500 gr.)
Zacht gerookte zalm met een salade van zeevruchten 24,75
Le saumon fumé doux et salade de fruits de mer
In de oven gegratineerde scampi’s “Thermidor” 22,75
Les scampis “Thermidor”
“Carpaccio” van rundsfilet met gemengde sla en pecorino 18,75
Le “Carpaccio” de boeuf garni de salade mêlée
Duo van gebakken ganzenlever en huisbereide terrine 26,00
Ensemble de foie d’oie sauté et terrine faite à la maison
Gebakken ganzenlever met karamelappeltjes 27,00
Les tranches de foie d’oie sautées aux pommes caramélisées
Huisbereide kreeftenroomsoep 14,00
La bisque de homard préparée à la maison
HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX
Gepocheerde grietfilet in preisaus 28,00
Le filet de barbue poché aux poireaux
Gepocheerde tongfilets “Dugléré” 32,00
Les filets de sole pochés “Dugléré”
Gebraden ossenhaas in een keur van groenten, met pepersaus 33,75
Le tournedos à la bouquetière, sauce au poivre
Kalfszwezeriken in Sherysaus “Gismonda” 37,00
Les ris de veau “Gismonda”
Lamskoteletjes in een keur van groenten 33,25
Les côtelettes d’agneau à la bouquetière
Gebraden lamszadel met seizoengroenten (min. 2 pers.) p.p. 34,50
La selle d’agneau garnie aux légumes de saison (min. 2 pers.)
Versneden kwartels met witte druiven 23,75
Les cailles aux raisins blancs
Dienst en BTW inbegrepen – Service et TVA compris
Indien u een allergie heeft kan u dit met ons bespreken. In de mate van het mogelijke zullen
  wij hiermee rekening houden. Onze recepten zouden wel gewijzigd kunnen zijn.