À la carte

VOORGERECHTEN – ENTRÉES
Zacht gerookte zalm met een salade van zeevruchten24,75
Le saumon fumé doux et salade de fruits de mer
Kort gebakken Sint-Jacobsvruchten op een bedje van eryngii en prei24,25
Les noix de coquilles Saint-Jacques sur un lit d’ eryngii et poireaux
In de oven gegratineerde scampi’s “Thermidor”22,75
Les scampis “Thermidor”
“Carpaccio” van rundsfilet met gemengde sla en pecorino18,75
Le “Carpaccio” de boeuf garni de salade mêlée
Duo van gebakken ganzenlever en huisbereide terrine27,00
Ensemble de foie d’oie sauté et terrine faite à la maison
Gebakken ganzenlever met karamelappeltjes28,00
Les tranches de foie d’oie sautées aux pommes caramélisées
Huisbereide kreeftenroomsoep15,00
La bisque de homard préparée à la maison
HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX
Gepocheerde grietfilet in preisaus29,75
Le filet de barbue poché aux poireaux
Gepocheerde tongfilets “Dugléré”33,00
Les filets de sole pochés “Dugléré”
Gebraden ossenhaas in een keur van groenten, met pepersaus34,25
Le tournedos à la bouquetière, sauce au poivre
Kalfszwezeriken in Sherysaus “Gismonda”39,00
Les ris de veau “Gismonda”
Jonge grijze patrijs met eryngii43,00
Le perdreau gris aux champignons eryngii
Gebraden lamszadel met seizoengroenten (min. 2 pers.)p.p.34,50
La selle d’agneau garnie aux légumes de saison (min. 2 pers.)
Versneden kwartels met witte druiven23,75
Les cailles aux raisins blancs

Dienst en BTW inbegrepen – Service et TVA compris

Indien u een allergie heeft kan u dit met ons bespreken. In de mate van het mogelijke zullen
  wij hiermee rekening houden. Onze recepten zouden wel gewijzigd kunnen zijn.