À la carte

VOORGERECHTEN – ENTRÉES
Zacht gerookte zalm met een salade van zeevruchten24,75
Le saumon fumé doux et salade de fruits de mer
Kort gebakken Sint-Jacobsvruchten op een bedje van eryngii en prei24,25
Les noix de coquilles Saint-Jacques sur un lit d’ eryngii et poireaux
In de oven gegratineerde scampi’s “Thermidor”22,75
Les scampis “Thermidor”
Duo van gebakken ganzenlever en huisbereide terrine27,00
Ensemble de foie d’oie sauté et terrine faite à la maison
Gebakken ganzenlever met karamelappeltjes28,00
Les tranches de foie d’oie sautées aux pommes caramélisées
Huisbereide kreeftenroomsoep15,00
La bisque de homard préparée à la maison
Lichtgebonden erwtenroomsoep12,00
Le potage Saint-Germain
HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX
Gepocheerde grietfilet in preisaus29,75
Le filet de barbue poché aux poireaux
Gepocheerde tongfilets “Dugléré”33,00
Les filets de sole pochés “Dugléré”
Gebraden ossenhaas in een keur van groenten, met pepersaus34,25
Le tournedos à la bouquetière, sauce au poivre
Kalfszwezeriken in Sherysaus “Gismonda”39,00
Les ris de veau “Gismonda”
Gebraden fazant in roomsaus met witlof (2 pers.)p.p.28,25
Le suprême de faisan à la crème, aux endives (2 pers.)
Hazenrug in room- en wildsaus met appeltjes en vossenbessen (2 pers.)p.p.34,50
Le râble de lièvre “Arlequin” aux pommes et compôte d’airelles (2 pers.)
Hertenkalffilet in room- en wildsaus met peren en vossenbessen34,00
Les noisettes de faon “Grand Veneur”
Dienst en BTW inbegrepen – Service et TVA compris
Indien u een allergie heeft kan u dit met ons bespreken. In de mate van het mogelijke zullen
  wij hiermee rekening houden. Onze recepten zouden wel gewijzigd kunnen zijn.