À la carte

VOORGERECHTEN – ENTRÉES
Zacht gerookte zalm met een salade van zeevruchten 24,75
Le saumon fumé doux et salade de fruits de mer
In de oven gekleurde scampi’s “Thermidor” 22,75
Les scampis gratinés au four “Thermidor”
Asperges met verse zalm en mousselinesaus 24,00
Les asperges au saumon frais, sauce mousseline
“Carpaccio” van rundsfilet met gemengde sla en pecorino 18,75
Le “Carpaccio” de boeuf garni de salade mêlée
Duo van gebakken ganzenlever en huisbereide terrine 27,00
Ensemble de foie d’oie sauté et terrine faite à la maison
Gebakken ganzenlever met karamelappeltjes 28,00
Les tranches de foie d’oie sautées aux pommes caramélisées
SOEPEN – SOUPES
Licht gebonden aspergeroomsoep 12,00
Le velouté aux asperges
Huisbereide kreeftenroomsoep 15,00
La bisque de homard préparée à la maison
HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX
Gepocheerde Noorse Skrei in preisaus 29,00
Le cabillaud de Norvège poché aux poireaux
Gepocheerde Noordzeetong “Dugléré” 32,00
Les filets de sole pochés “Dugléré”
Ossenhaas in een keur van groenten, met pepersaus 34,25
Le tournedos à la bouquetière, sauce au poivre
Gebakken kalfszwezeriken in Cognac – ganzenleversaus 41,00
Les ris de veau à la Périgourdine
Gebraden lamszadel met seizoengroenten (min. 2 pers.) p.p. 34,50
La selle d’agneau garnie aux légumes de saison (min. 2 pers.)
Lamskoteletjes in een keur van groenten 33,25
Les côtelettes d’agneau à la bouquetière
Dienst en BTW inbegrepen – Service et TVA compris
Indien u een allergie heeft kan u dit met ons bespreken.
In de mate van het mogelijke zullen wij hiermee rekening houden.
Onze recepten zouden wel gewijzigd kunnen zijn.