Menu’s

Gastronomisch menu
Zacht gerookte zalm met een salade van zeevruchten
of
Drie bereidingen van ganzenlever: terrine – gebakken – crème brûlée
Kort gebakken Sint-Jacobsvruchten op een bedje van eryngii en prei
Sorbet van passievruchten
Gebraden ribstuk van rund – Belgisch wit-blauw – bearnaisesaus 
Vanille-ijs met Hoogstraatse aardbeien en sinaasappelroom
Mokka – Versnaperingen
Prijs menu: 72,00 euro – dienst en BTW inbegrepen
Lunch menu
Maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag
Uitgezonderd feestdagen
Voorgerecht, sorbet, hoofdgerecht, dessert of mokka
(volgens marktaanbod):  € 50,00
Met twee glazen wijn en water    € 60,00  

U wordt vriendelijk verzocht het menu te bestellen voor het volledige gezelschap
Dienst en BTW inbegrepen
Indien u een allergie heeft kan u dit met ons bespreken.
In de mate van het mogelijke houden wij hier rekening mee.
Onze recepten zouden wel gewijzigd kunnen zijn.