Menu’s

Gastronomisch menu
Menu gastronomique
Tonijncarpaccio met slaatje en balsamicovinaigrette
Le carpaccio de thon, salade au vinaigre balsamique
of / ou
Drie bereidingen van ganzenlever: terrine – gebakken – crème brûlée
Trois préparations de foie d’oie: terrine – sauté – crème brûlée
Gepocheerde grietfilet op Oostendse wijze
Le filet de barbue poché à l’ Ostendaise
Sorbet van passievruchten
Le sorbet aux fruits de la passion
Hertenkalffilet in room- en wildsaus met peren en vossenbessen
Les noisettes de faon “Grand Veneur”
Chocoladebiscuit met vanilleijs en sinaasappelroom
Le biscuit au chocolat, crème glacée et sauce à l’ oranges
Mokka – Versnaperingen
Le Moka – Les Mignardises
Prijs menu: 75,00 euro – dienst en BTW inbegrepen
Prix du menu: 75,00 euro – service et TVA  compris.

Lunch menu
Donderdag, vrijdag, zaterdag – Jeudi, vendredi, samedi
Uitgezonderd feestdagen – Sauf les jours fériés
Voorgerecht, sorbet, hoofdgerecht, dessert (volgens marktaanbod):  € 50,00
Entrée, sorbet, plat principal, dessert (selon l’offre du marché):  € 50,00
Met twee glazen wijn en water    € 60,00   Avec deux verres de vin et de l’eau
U wordt vriendelijk verzocht het menu te bestellen voor het volledige gezelschap
Vous êtes prié de commander le même menu par table.

Dienst en BTW inbegrepen – Service et TVA  compris
Si vous avez des allergies, vous pouvez le signaler.
Nous en tiendrons compte aussi bien que possible. Nos recettes peuvent changer.

KERSTAVOND en KERSTDAG 2019

Drie bereidingen van ganzenlever:
Terrine – gebakken – crème brûlée

Bladerdeeggebakje met zeevruchten

Passievruchtensorbet

Gebakken hertenkalffilet in room- en wildsaus
Gieser-wildemanpeertje en vossenbessen

Kerstroomijs met vlammende krieken

Mokka – Versnaperingen

€ 90,00-  dienst en btw inbegrepen
met aangepaste wijnen : € 115,00 –  dienst en btw inbegrepen

Op kerstavond wordt het aperitief geserveerd vanaf 19.00 uur.

OUDEJAARSAVOND 2019 en NIEUWJAARSDAG 2020

Drie bereidingen van ganzenlever:
gebakken – terrine – crème brûlée

Romige champignonsoep
(Alleen op oudejaarsavond)

Gepocheerde ei in gerookte zalm

Basilicumsaus en Royal Belgian Caviar

Passievruchtensorbet

Gebraden kwartels met witte druiven


Citroenmousse met zachte biscuit en frambozencoulis

Mokka
Versnaperingen

Om middernacht bieden wij u ter gelegenheid van het nieuwe jaar een glas champagne aan.

Prijs menu oudjaar: € 110,00   –   Met aangepaste wijnen :  € 135,00
Prijs menu nieuwjaarsdag (zonder soep): € 95,00

Met aangepaste wijnen: € 120,00

Inclusief dienst en btw

Op oudejaarsavond  wordt het aperitief geserveerd vanaf 19.00 uur.